SANISTÅL SØGER TEKNISK DYGTIG INTERN SÆLGER TIL VA-PROJEKTSALG I TAASTRUP

Sanistål har fokus på VA-området og mangler endnu en stærk kompetence til at rådgive kunderne. Er det dig?

Til vores VA-afdeling i Taastrup søger vi 

en teknisk dygtig medarbejder til internt projektstyring, salg og rådgivning af vores entreprenør-kunder indenfor Vand og Afløb. Du bliver en del af vores landsdækkende VA-salgsorganisation, hvor dine 20 interne og eksterne kollegaer servicerer og rådgiver primært entreprenører og kloakmestre.

Teamet rummer stor faglighed, en bred berøringsflade på tværs af afdelinger og teams med en uformel og humoristisk omgangstone, hvor vi hjælper hinanden til at lykkes. Med sparring fra konsulenter, leverandører og din nærmeste leder, vil du med din stærke tekniske viden have en vigtig rolle med at udvikle specifikke kunder og deres projekter i samarbejde med de eksterne sælgere.

Dine primære opgaver og ansvar er

  • Tilbudsgivning efter tegning/udbudsmateriale samt tilbudsopfølgning
  • Projektstyring og back-up for eksterne sælgere
  • Vejledning af kunder i forhold til valg af produkter og løsninger
  • Vedligeholdelse og optimering af salg til eksisterende professionelle kunder

Du refererer til afdelingschef, Tommy Sørensen, som vil hjælpe dig godt til rette i stillingen.

Den rette profil

Vi har brug for, at du har en praktisk erfaring fra VA-branchen – det kan være fra en grossistvirksomhed, du kan være uddannet kloakmester, rørlægger eller salgserfaring af VA-produkter. Det er en stærk fordel, at du besidder stærk teknisk forståelse for at trives i dagligdagen og få succes i jobbet.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med teknisk rådgivning inden for VA-området.  

Som person har du overblik, arbejder struktureret og kan håndtere flere kundeprojekter samtidigt. Du har god forretningsforståelse, kundetække og et stort servicegen, så det ligger naturligt for dig at skabe værdi for både kunden og Sanistål. Du formår at etablere gode kunderelationer og besidder en stor nysgerrighed for at forstå kundens behov og situation som udgangspunkt for at kunne tilbyde de rette VA-løsninger.

Sanistål tilbyder dig

et spændende og udfordrende job i en virksomhed med en stærk kultur. Hvis du har mod på udvikling, er det et sted med mange muligheder for både faglig og personlig udvikling. Ligesom der er rig mulighed for at sætte dit præg på både hverdagen og den fortsatte udvikling på VA-området.

Sanistål-koncernen er kendetegnet ved en række stærke værdier. Ca. 1200 engagerede kollegaer i en spændende organisation i forandring – et sted, man bliver længe. En ordentlig virksomhed, som sætter medarbejderne højt – ”Du er en vigtig ressource” med en stærk kultur, der er udtalt, som ”Du er mere end du tror”. Vi tilbyder dig et rart sted at være, hvor du altid kan få hjælp og hvor vi har høje forventninger til hinanden. Sidste år vandt Sanistål Arbejdsmiljøprisen, hvilket vi er meget stolte af. Du ser ind i en hverdag omgivet af dygtige og inspirerende kollegaer, hvor der er højt til loftet, godt humør og stort ansvar til den enkelte.

Læs mere om Sanistål her: www.sanistaal.com

Du tilbydes en attraktiv fast løn-pakke inkl. pension med sundhedsforsikring og en række personaleaftaler.

ACTIO Consulting står for rekrutteringen. Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Louise Buur, på mail LB@actio-consulting.dk eller på telefon 24 88 85 97.

Søg gerne jobbet hurtigst muligt. Samtaler holdes løbende og vi ansætter så snart, vi møder den rette kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen