Udvikling af dine sælgeres salgskompetencer – skab bedre salgsresultater  

Mange salgsorganisationer passer godt på deres eksisterende kunder. Men rigtig mange har dog også en ambition om, at skabe en større afsætning – både til eksisterende og til nye kunder. Med den rette salgstræning, kan jeg hjælpe din salgsoprganisation med effektive og brugbare værktøjer, der kan styrke dine medarbejdere og din virksomhed og ikkemindst optimere resultatskabelsen væsentligt. 

Ofte melder 3 udfordringer sig:
1.    Får vi udnyttet potentialet godt nok hos de eksisterende kunder? 
2.    Er salget tilfældigt baseret eller strategisk planlagt? 
3.    Har vi kompetencerne (og holdningerne) til at opdyrke og bearbejde nye kunder?

Kort sagt: Gør vi det rigtige for de rigtige – på den rigtige måde?

Den rigtige salgstræning kan resultere i øget omsætning, øget medarbejderværdi, større trivsel og fastholdelse af de bedste sælgere i længere tid. Derfor er salgstræningen altid en investering, der både gavner virksomheden og medarbejderne. 

Her får I den helt rette salgstræning

For at forbedre salgseffektiviteten skal salgsprofilen, salgsprocessen og den produktive salgstid afspejle dét, der skal til for at nå målene.

For sikre det stærkeste fundament for succes, påvirker jeg alle 4 parametre og hjælper jer til at lykkes med at gøre det rigtige, for de rigtige – på den rigtige måde.

Jeg hjælper dine sælgere til at skabe dén vækst og succes, du har ambitioner om, uanset hvilken virksomhed der er tale om. 

Ingen virksomheder er ens, og det samme gælder naturligvis for sælgere, hvilket betyder, at der ikke er noget fast program, eller et fast facit. Salgstræningen bliver derfor skræddersyet efter dig/jer samt jeres virksomhed og jeres kunder, så den bliver så målrettet, relevant og effektiv som muligt.  

Hør mere om salgstræning

Er du interesseret i at høre mere om salgstræning? 
Så er du velkommen til at kontakte mig uforpligtende og få en god snak om, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe jer. 
Ring på telefon +45 24 88 85 97 eller send en besked på LB@actio-consulting.dk

Kontakt og hør mere

Salgstræning