Mangler du hjælp til rekruttering af din næste leder, specialist eller kommercielle profil?

Så er vi specialister i rekruttering, på tværs af brancher og forskellige niveauer. Vi kan hjælpe med at finde de rette kandidater, der matcher jeres behov og jeres virksomhed. 

Vi ser ikke rekruttering som ”bare en rekruttering” – vores opgave er at sikre, at matchet er der i ansættelsen igennem tæt og eksekverende on-boarding!

Vi er vant til at udfordre både Hard og Soft skills på alle organisatoriske niveauer – vi ved, hvad vi skal lede efter og hvordan vi får det afklaret og udfordret!

Vi har kun få opgaver ad gangen for at sikre fokus og høj eksekveringsrate – vi løser rekrutteringsopgaven effektivt og med høj kvalitet hver gang!

Grundlæggende set kan alle rekruttere. De fleste virksomheder har ofte selv HR/leder-kompetencen til at rekruttere, men eftersom det ofte skal gennemføres samtidigt med alle andre daglige opgaver, bliver processerne ofte (for) lange til, at kandidaterne bevarer motivationen. Ligesom tiden sjældent er der til at sikre grundighed og kvalitet hele vejen fra opstart og frem til en succesfuld on-boarding.


  • Statistisk set droppes 15% af alle ønskede rekrutteringer, fordi det er for tidskrævende og besværligt selv at finde de rette kandidater
  • 27% nyansatte opsiger deres nye job inden for det første ansættelsesår
    • 33 % fordi jobbet ikke var som forventet
    • 24% på grund af dårlig ledelse 
    • 19% fordi medarbejderen ikke følte sig som en del af holdet og kulturen
rekruttering-af-leder-specialist-og-kommerciel-profil

Derfor vælger mange at lade en professionel tage sig af rekrutteringen – både til at finde de rette kandidater, til at gennemføre en struktureret rekrutteringsproces med høj hastighed, kvalitet og værdi for både virksomhed og kandidater – også dem, der får afslag. 

Ikke mindst er der mere end nogensinde før fokus på at sikre, at der foregår en effektiv pre- og on-boarding.

Rekruttering & Headhunting

ACTIO har erfaring med rekruttering og headhunting af kandidater til en bred vifte af stillinger. Uanset opgave, stiller vi op med specialistviden, et stort netværk og en search-proces, hvor vi håndplukker kandidater, som ikke er aktivt jobsøgende. Sideløbende gennemfører vi ofte annoncering og fuld rekrutteringsproces. 

Der findes flere løsninger – måske har du bare behov for at få en liste over kvalificerede kandidater, hvor vi har haft den indledende dialog og afstemt de væsentligste kriterier og eventuelle “showstoppere”.

Mere end 20 års erfaring med rekruttering & headhunting

ACTIO har den fornødne respekt for ”håndværket” bagved en professionel rekruttering og er ekspert i at finde de bedste kandidater, der både KAN og VIL dét, der skal til. ACTIO skaber værdi for din virksomhed og relevante kandidater ved at sikre det bedste match mellem jeres krav og kandidatens faglige- og personlige kompetencer. Både du og de involverede kandidater føler sig altid godt behandlet og i trygge hænder.

Værdien af rekrutteringsprocessen kommer for alvor til udtryk for begge parter, når vi bistår on-boardingen – her slutter vores opgave først!

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe med rekruttering

Søger du hjælp til rekruttering af din næste medarbejder? Så er du velkommen til at kontakte os og få en god snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe.

Ring på telefon +45 24 88 85 97 eller send os en besked på LB@actio-consulting.dk

Kontakt og hør mere
 

 

 

alt