Mangler du hjælp til rekruttering af din næste leder, specialist eller kommercielle profil?

Så er vi specialister i rekruttering, på tværs af brancher og forskellige niveauer. Vi kan hjælpe med at finde de rette kandidater, der matcher jeres behov og jeres virksomhed. 

Vi ser ikke rekruttering som ”bare en rekruttering” – vores opgave er at sikre, at matchet er der i ansættelsen igennem tæt og eksekverende on-boarding!

Vi er vant til at udfordre både Hard og Soft skills på alle organisatoriske niveauer – vi ved, hvad vi skal lede efter og hvordan vi får det afklaret og udfordret!

Vi har kun få opgaver ad gangen for at sikre fokus og høj eksekveringsrate – vi løser rekrutteringsopgaven effektivt og med høj kvalitet hver gang!

Grundlæggende set kan alle rekruttere. De fleste virksomheder har ofte selv HR/leder-kompetencen til at rekruttere, men eftersom det ofte skal gennemføres samtidigt med alle andre daglige opgaver, bliver processerne ofte (for) lange til, at kandidaterne bevarer motivationen. Ligesom tiden sjældent er der til at sikre grundighed og kvalitet hele vejen fra opstart og frem til en succesfuld on-boarding.


  • Statistisk set droppes 15% af alle ønskede rekrutteringer, fordi det er for tidskrævende og besværligt selv at finde de rette kandidater
  • 27% nyansatte opsiger deres nye job inden for det første ansættelsesår
    • 33 % fordi jobbet ikke var som forventet
    • 24% på grund af dårlig ledelse 
    • 19% fordi medarbejderen ikke følte sig som en del af holdet og kulturen
rekruttering-af-leder-specialist-og-kommerciel-profil

Derfor vælger mange at lade en professionel tage sig af rekrutteringen – både til at finde de rette kandidater, til at gennemføre en struktureret rekrutteringsproces med høj hastighed, kvalitet og værdi for både virksomhed og kandidater – også dem, der får afslag. 

Ikke mindst er der mere end nogensinde før fokus på at sikre, at der foregår en effektiv pre- og on-boarding.

Rekruttering & Headhunting

ACTIO har erfaring med rekruttering og headhunting af kandidater til en bred vifte af stillinger. Uanset opgave, stiller vi op med specialistviden, et stort netværk og en search-proces, hvor vi håndplukker kandidater, som ikke er aktivt jobsøgende. Sideløbende gennemfører vi ofte annoncering og fuld rekrutteringsproces. 

Der findes flere løsninger – måske har du bare behov for at få en liste over kvalificerede kandidater til din egen rekrutteringsproces, hvor vi har haft den indledende dialog og afstemt de væsentligste kriterier og eventuelle “showstoppere”.

Mere end 20 års erfaring med rekruttering & headhunting

ACTIO har den fornødne respekt for ”håndværket” bagved en professionel rekruttering og er ekspert i at finde de bedste kandidater, der både KAN og VIL dét, der skal til. ACTIO skaber værdi for din virksomhed og relevante kandidater ved at sikre det bedste match mellem jeres krav og kandidatens faglige- og personlige kompetencer. Både du og de involverede kandidater føler sig altid godt behandlet og i trygge hænder.

Værdien af rekrutteringsprocessen kommer for alvor til udtryk for begge parter, når vi bistår on-boardingen – her slutter vores opgave først!

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe med rekruttering

Søger du hjælp til rekruttering af din næste medarbejder? Så er du velkommen til at kontakte os og få en god snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe.

Ring på telefon +45 24 88 85 97 eller send os en besked på LB@actio-consulting.dk

Kontakt os og hør mere
 

En afgørende del af en succesfuld rekrutteringsproces er at sikre, at der er overensstemmelse mellem den kultur, som I ønsker at fremme i jeres virksomhed og den potentielle kandidats personlige værdier. Overensstemmelse mellem disse faktorer skaber det bedste udgangspunkt for langsigtede og vellykkede ansættelsesforhold, som vil være til gavn for både kandidat og virksomhed.

Hos ACTIO Consulting har vi mange års erfaring indenfor rekruttering og vi har igennem årene hjulpet virksomheder af forskellig størrelse og branche med at optimere deres rekrutteringsproces. Mange i vores branche leder efter de kandidater, der har den rette baggrundserfaring, uddannelse og kompetencer. For os er det sekundært. For os spiller de menneskelige værdier og soft skills en større rolle end, om kandidaten har læst de rigtige bøger eller været ansat de rigtige steder. Vi er endnu mere nysgerrige på personlige egenskaber og bløde parametre. Vi er nysgerrige på personens grundværdier og holdninger til sig selv, et ansættelsesforhold, en chef, kunden, kollegaer osv. Vi er allermest nysgerrige efter at høre, HVORDAN personen er og arbejder. I bund og grund vil vi forstå, hvilken adfærd, der kan forventes.

De kandidater, vi præsenterer for virksomheden, har alle et match mellem personlige værdier og virksomhedens kultur – det er kandidater, der kan og vil af de helt rigtige årsager.

Vi mener, at vi har den bedste rekrutteringsproces på markedet. Og det har vi af forskellige årsager, som vi her vil indvie jer i, så I også kan få succesoplevelser, når I skal rekruttere nye medarbejdere.

Vores strategi, når vi hjælper virksomheder med at optimere deres rekrutteringsproces, indebærer grundige analyser og brug af data. Vi tager altid udgangspunkt i netop jeres behov og starter med en grundig analyse af jeres virksomhed og forretningsmodel. Her kortlægger vi virksomhedens DNA, så vi med udgangspunkt i dette kan rekruttere den bedste medarbejder til jeres virksomhed, som har netop de professionelle og menneskelige egenskaber, som stillingen kræver.

Hos ACTIO Consulting får du en rekrutteringsproces, som er kendetegnet ved, at vi opprioriterer vores ressourcer til at sikre, at du får den bedste kandidat til jobbet. VI tester og måler som mange andre, men hos os oplever alle et stærkt personligt nærvær, som vi anvender i vores arbejde med at matche kandidaterne med din virksomhed. Vi kender vores kandidater, hvilket sikrer, at enhver rekruttering gennemføres med en passioneret og nærværende tilgang til alle kandidater - intet overlades til tilfældighederne.

Vi kan hjælpe dig på flere måder – lad os tage en snak om, hvordan vi bedst hjælper din rekrutteringsproces bedst i mål.

Fejlrekruttering belaster på mange områder. Hyppig udskiftning af medarbejdere giver et enormt tilbageløb, stiller krav til konstant oplæring og kan have store økonomiske konsekvenser.

En fejlrekruttering er ikke bare spildte ressourcer. Når man ansætter nye medarbejdere, kan man ikke regne med, at den nye medarbejder skaber værdi fra dag 1. Derfor bliver den nyansatte i virksomheden ofte 6-12 måneder, før en af parterne erkender, at det er en fejlansættelse. Når håndklædet så kastes, vil en fejlrekruttering også være en belastning for dine nuværende medarbejdere, som har brugt tid og energi på oplæringen og som nu skal overtage opgaverne. Det påvirker motivationen, hvis der er stor udskiftning. Og hvad siger kunderne om jeres hyppige udskiftning? På sigt vil det kunne ses på bundlinjen.
En fejlrekruttering koster som regel 75-150% af en årsløn.

Med ACTIO Consultings værdibaserede rekrutteringsproces, minimeres risikoen for tilbageløb i din organisation. Lad os sørge jeres rekrutteringsproces, så I kan få frigjort ressourcer andre steder i organisationen, som kan sikre vækst og organisatorisk stabilitet.

Vi går ikke på kompromis og stopper ikke før, du har den rigtige kandidat ansat.

Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders behov og ACTIO Consulting er det opgaven, der bestemmer metoden og ikke omvendt, som man ellers også ser hos mange rekrutteringsfirmaer. Vi står som regel for den fulde proces a-z, men hjælper ligeledes flere kunder med kvalificerede kandidatlister til egen rekrutteringsproces.

Et samarbejde med ACTIO Consulting vil starte med en grundig analyse, hvor vi går jeres virksomheds DNA og forretningsmodel efter i sømmene. Det handler hovedsageligt handler om den kultur, som findes på arbejdspladsen og de forudsætninger der er for, at den nyansatte får succes i jobbet. Vi ved, at vi er mere grundige end de fleste.

Vi gør en stor dyd ud af at kende og genfortælle jeres historie, dét der gør jer stolte og hvordan det føles at være ansat hos jer. Vi sætter os ind i, hvad jeres kunder synes og siger om jer, hvordan I positionerer jer i markedet og hvilke muligheder den nyansatte kigger ind i. Vi vil også altid være nysgerrige på det, der er svært i jobbet, dét den nyansatte skal forberede sig på og ikke mindst, hvilken støtte kandidaten får undervejs.

Vi udfordrer dig undervejs og er nøgterne og ærlige – vi er først tilfredse, når den rette kandidat er glad og succesfuld i jobbet.

Vi tager altid udgangspunkt i vore kunders individuelle situation og fremtidsønsker til deres organisatorisk sammensætning. Det er jo ikke bare interessant, hvilke opgaver der er for den nyansatter her og nu. Hvor er I på vej hen? Hvilken indflydelse får det på dagligdagen for medarbejderen? Hvad er det, der er attraktivt at blive en del af?

Der er ikke 2 virksomheder, der er ens – der er ikke 2 rekrutteringsprocesser, der er ens. Vi hjælper dig på den rigtige måde, så det passer ind i din forretning, din rekrutteringsproces, din rekrutteringsstrategi – vi er DIN rekrutteringspartner.

Vi følger altid opgaverne til dørs – uanset hvor svær opgaven er at løse. Vi er altid meget optagede af, hvordan den nyansatte onboardes. Ikke kun for at slippe for at skulle starte forfra, men fordi det for alvor ligger os på sinde at finde den rigtige til lige præcis din virksomhed.

Vi glæder os til at hjælpe din virksomhed med jeres kommende rekrutteringsopgaver og sikre, at I får den helt rigtige medarbejder, som både har de professionelle og sociale kompetencer, der er nødvendige for et succesfuldt ansættelsesforhold til glæde for både.

27 % af alle nyansatte stopper inden for det første års ansættelse! Skræmmende, frustrerende og ualmindeligt dyrt!

Nu har I brugt tid og penge på at finde den rette, hvorfor så ikke øge sandsynligheden for, at medarbejderen bliver i jobbet? … det handler jo ikke kun om at få underskriften på plads.

31 % fastholdes ikke og tilbydes nyt job andetsteds. 24 % pga. relationen til den nye leder og 19 % føler sig ikke som en del af holdet. Mange anser det som succesfuldt i det, kandidaten har underskrevet kontrakten. Disse tal siger bestemt noget andet. Som rekrutterende leder bør du så snart kandidaten har underskrevet og er allermest motiveret for jobbet og faktisk er allermest modtagelig for læring, tænke i effektiv pre- og on-boarding.

Som rekrutterende leder har du ansvaret for at sikre, at den nye medarbejder føler sig klædt på til leve op til de rette forventninger, kender introduktionsplanen og ved, hvilke kontaktpersoner, der har ansvaret, føler sig velkommen og som en del af holdet, hurtigt får indsigt i historik, vision, organisation og kultur og ikke mindst, at medarbejderen fortsat er både motiveret og klar til start.

Her kan vi hjælpe dig med gode råd og praktik, så vi sammen sikrer, at din rekruttering er en succes – også efter år 1.

alt