Leder du efter markedets mest effektive og værdibaserede rekrutteringsproces?

Hos ACTIO Consulting sikrer vores værdibaserede rekrutteringsproces, at der er overensstemmelse mellem kandidatens grundlæggende værdier og virksomhedens kultur. Vi kigger efter adfærdsmæssige træk hos kandidaten, som er i overensstemmelse med de værdier din virksomhed søger. Dette giver det bedste fundament til en langtidsholdbar ansættelse, da det sikrer høj motivation og jobglæde hos kandidaten og du får den rigtige til jobbet og teamet.

Dette er årsagen til, at vores rekrutteringsproces nok er den bedste på markedet. Vi ansætter som regel den rigtige i første hug.

Vi ved, at det er voldsomt dyrt at fejlrekruttere. Derfor betragter vi alle vores opgaver som vores vigtigste opgave og bruger de ressourcer, det kræver for at finde den helt rigtige kandidat.

Hvad indebærer vores rekrutteringsproces?

Vi gør en stor dyd ud af at at forstå jeres virksomhed og den hverdag, kandidaten kigger ind i og skal forholde sig til. Ligeledes stræber vi efter at kende den strategi og udviklingsproces I er i – så vi kan fortæller historien på en både objektiv og spændende måde.

For at kunne gennemføre den optimale rekrutteringsproces for jer, starter vi altid ud med at lave en grundig analyse af jeres virksomhed og kultur, vi skal kende stillingens indhold og ansvarsområder og have et tydeligt billede af den hverdag, kandidaten skal få lyst til at være en del af.

Nu er vi klædt på til at finde frem til de kandidater, der kompetencemæssigt og menneskeligt matcher jobbet. Og vi spilder ikke jeres tid med at præsentere irrelevante kandidater, der er langt fra det, I ønsker og drømmer om.

Vores rekrutteringsproces er ofte baseret på følgende steps, men tilpasses dit behov

 1. Analyse af virksomhed, marked, jobbet, nærmeste leder og personlighed hos kandidat 
 2. Udarbejdelse af tidsplan for rekrutteringsforløbet
 3. Udarbejdelse af stillingsopslag
 4. Annoncering på valgte medier
 5. Search/headhunting ud fra de opstillede værdier og kompetencer
 6. Evalueringsmøde for at sikre korrekt søgning – tilpasses hvis nødvendigt
 7. ACTIO Consulting Interviewer kandidater
 8. 1. kandidatpræsentation hos jer
 9. Personanalyse og/eller kognitive tests Læs om vores TEST OG ANALYSER her.
 10. Tilbagemelding på test til jer og kandidat
 11. Reference-tagning
 12. 2. kandidatpræsentation, evt. case
 13. Kontrakt indgåelse

ACTIO Consulting afholder 2 opfølgningsmøder med kandidat og virksomhed.

Denne proces sikrer dig en succesfuld rekruttering og hjælper dig på den rigtige måde med at rekruttere dine kommende kommercielle profiler, specialister og ledere.

Rekruttering rekrutteringsproces