Skaber I de forandringer og forbedringer, I drømmer om? Ofte bliver det det tankerne og intensionerne.

Mange ønsker forandringer og udvikling, nogle nedsætter innovationsgrupper, mens få implementerer og realiserer værdien. Hvorfor?

  1. Der er ingen garanti for, at der kommer forslag i en travl hverdag
  2. Hvis der kommer forbedringsforslag, er de ofte mere et udtryk for problemer end reelle forslag – ingen ved, hvad man skal gøre ved dem
  3. Fordi der sjældent er sammenhæng mellem idéer og de forretningskritiske forhindringer
  4. Fordi tiden til drift stjæler vores fokus og ressourcer

Hvis du gerne vil skabe en innovativ kultur med høj implementeringsgrad, så har vi metoden…

Når vi faciliterer en Innovationsproces fokuserer vi kun på én forretningskritisk forhindring ad gangen. Vi sikrer, at alle kender de strategiske ambitioner og vi spørger dem, der rent faktisk ved noget om problemet. Dem, vi har brug for, engagerer sig i implementeringen, når vi igangsætter de innovative projekter.

Vi sikrer, at idé-banken indeholder 10-12 konkrete forslag til forbedringer, der alle løser dét, der betyder noget. Når projekterne er kvalificerede, kvantificerede og prioriterede, monitorerer vi realiseringen, hvor vi måler på forudsætningerne for at lykkes. Dermed udnytter vi vores ressourcer fuldtud og holder fast i koblingen mellem ”det, vi vil ” og ”det, vi gør”.

Udnyttelse af fakta, et stærkt ejerskab igennem inddragelse og en teknologi, hjælper os til finde frem til og holde fast i de tiltag, der har afgørende indflydelse for succes i fremtiden.

Læs mere om Strategi og strategiimplementering
Læs mere om Kultur-udvikling