Lederudvikling - styrk dit lederskab 

ACTIO tilbyder lederudvikling der matcher de krav vi har til nutiden lederskab. Der er mere end nogensinde før, er der brug for ledere, der kan føre holdet og samtidig give plads til individuel udfoldelse. Mere end nogensinde før er der brug for ledere, der er tæt på den enkelte – også på afstand. Ledere, der kan planlægge mod mål, navigere indsatserne, udvikle og motivere medarbejderne til at lykkes. 

Læs mere om Strategi og strategiimplementering her.

Mange oplever behovet for at styrke ledelseskompetencerne, i at bedrive reel ledelse i praksis. Ledelse, der er forankret i adfærd, sikrer et solidt fundament. Fremtiden kalder på en stærk dynamisk ledelse, der står tættere sammen og hvor den enkelte leder formår at udnytte og udvikle medarbejdernes styrker og forudsætninger for at lykkes.

Implementering af de rette ledelsesværktøjer 

ACTIO tilbyder lederudvikling på alle organisatoriske niveauer, på tværs af brancher. Med udgangspunkt i den konkrete organisations situation og behov, udarbejder vi et skræddersyet forløb, der skal give dig som leder, eller jer som ledergruppe de helt rette værktøjer. Jeg slipper ikke før, at værktøjerne er implementeret og forankret i daglig lederadfærd.

Vores samarbejde vil naturligvis starte med en grundig forventningsafstemning, hvor mål og ønsker om udvikling, bliver afklaret. Dernæst udarbejder jeg et skræddersyet program, der har til formål at skabe ny værdi, for dig eller jer som ledere, samt for hele organisationen.

I over 20 år har jeg skabt strategiske og organisatoriske forandringer samt øgede lederkompetencer på tværs af dansk erhvervsliv. Gennem et dybt menneskekendskab, praktisk erfaring, og en stærk forretningsforståelse, hjælper jeg med at øge arbejdsglæden, samt styrke og udvikle jer som ledere. 

For mig er ledelse:

•    At gå forrest, altid
•    At stå på mål for egne og medarbejdernes handlinger, i adfærd
•    At sikre fundamentet for, at medarbejderne både VIL og KAN
•    At skabe resultater med og igennem andre, imod de forretningsmæssige mål
•    At sikre strategisk sammenhæng og eksekvering, med mening
•    At få mennesker til at lykkes af både lyst og nød…

Dét hjælper jeg dine ledere med at kunne i praksis.

Læs mere om Strategi og strategiimplementering
Læs mere om Kultur-udvikling
Læs mere om Innovation

Kontakt og hør mere om lederudvikling 

Er du interesseret i at høre mere om, hvad jeg kan hjælpe med indenfor lederudvikling?

Så er du velkommen til at ringe på +45 24 88 85 97 eller send en mail til LB@actio-consulting.dk

Hør mere

Lederudvikling