plant

Østdansk Landboforening har travlt og søger Planteavlskonsulenter med stor faglighed og højt drive

Interesser du dig for planteavl og det at rådgive? Har du lyst til tæt kundekontakt og kan du have mange bolde i luften? Besidder du et stort fagligt planteavlsgen og et godt overblik? Formår du at yde den bedste faglige rådgivning for vores kunder og levere mere end forventet?

Så er du den Planteavlskonsulent, vi søger hos Østdansk Landboforening.

ostdk

Østdansk Landboforening rådgiver og servicerer landmænd, gartnere og andre erhvervsdrivende i udvikling og drift af deres virksomhed fra A til Z gennem vores afdelinger for økonomi & regnskab, planteavl, ejendomshandel og jura. Vores rådgiverteam arbejder sammen om at optimere rådgivningen til den enkelte virksomhed. Vi er 50 medarbejdere med kontor i Rønnede. Foreningen har 420 aktive medlemmer og 1200 kunder. Vi vil være en arbejdsplads, hvor alle medarbejdere trives, hvor de har gode arbejdsbetingelser i hverdagen, medindflydelse og mulighed for udvikling på et højt fagligt niveau. Kun på dén måde, kan vi levere de bedste ydelser til vores kunder.

Hvad kommer du især til at arbejde med?

Planteavlskonsulentens opgave er at rådgive og yde service til vores kunder. Du må gerne inspirere og udfordre kunderne.

Opgaverne er meget varierede hen over året, og omfatter b.la.:

 • Du får ansvaret for egen kundegruppe, der kan sammensættes under hensyn til din interesse og kompetence
 • Vi har mange dygtige og dynamiske medlemmer og kunder med spændende, stor og komplekse markbrug
 • I vækstsæsonen skal du yde planteavlsrådgivning hos kunderne i marken og ved telefonen
 • Rådgive om mark-, gødning- og sprøjteplanlægning og regler for markbrug
 • Du skal rådgive om valg af sorter og anvendelse af kemiske hjælpestoffer
 • Du skal hjælpe kunderne med ansøgninger om enkeltbetaling af tilskud, indberetninger af gødningsregnskaber, sprøjtejournaler og valg af efterafgrøder ifølge reglerne
 • Du skal deltage i kollektiv rådgivning i ERFA-grupper, markvandringer og informationsmøder
 • Du skal bidrage med aktuelt fagligt indhold til vores ugentlige nyhedsbrev til kunderne

Vores forventninger til dig

 • En solid faglighed, gerne med rådgivningserfaring fra en tilsvarende stilling
 • At du har udprægede gode samarbejdsevner, og at du trives med at have en stor kontaktflade til dine kunder
 • At du evner at opbygge og vedligeholde et stort netværk at kunder, som syntes at du levere mere end forventet
 • At du kommunikerer klart og præcist i skriftligt og tale
 • Er en stabil og selvstændig medarbejder, som trives godt i et uformelt miljø og arbejder effektivt med frihed under ansvar
 • Du er en kompetent sparringspartner for både kunder og kolleger, og du evner at rådgive og vejlede mindre erfarne kolleger og i øvrigt sætte et godt eksempel
 • Du er fagligt nysgerrig over for alternative dyrkningssystemer og nye afgrøder

Som person er du typen, der kan tage initiativ, og som arbejder systematisk og kvalitetsbevidst med opgaverne. Du formår at sætte dig ind i komplekse opgaver på forholdsvis kort tid og kan begå dig på flere forskellige organisatoriske niveauer. Du er en kompetent sparringspartner for både kunder og kolleger, og du evner at rådgive og vejlede mindre erfarne kolleger og i øvrigt sætte et godt eksempel.

Vi tilbyder

Du får et spændende, udfordrende og ansvarsfuldt job med mulighed for selv at påvirke din arbejdsdag. Vi har et udviklingsorienteret og engageret arbejdsmiljø med en uhøjtidelig omgangstone.

Vil du vide mere?

Hald HR Consulting varetager rekrutteringsprocessen, og ansøgninger vil blive læst løbende. Vi forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Gitte Hald, Hald HR Consulting på +45 3070 9032 eller Louise Buur, Actio-Consulting på mobil + 45 2488 8597.

Læs mere om Østdansk Landboforening på www.ostdansk.dk

Sådan søger du stillingen

Søg stillingen via ansøger knappen nedenfor, hvor du også har mulighed for at uploade din ansøgning og dit CV senest fredag den 07. august 2020.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 34 med henblik på tiltrædelse 1. oktober 2020

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se jobbet her