Kansas: Area Sales Manager Sjælland

Area Sales Manager til Sjælland

Er du, ligesom Kansas, gjort af et særligt stof og god til at skubbe til eksisterende standarder? Så er det måske dig, der skal være med til at vedligeholde og udvikle vores forhandlernetværk samt udbygge vores slutkundeportefølje på Sjælland.

Om Kansas

Kansas er en ambitiøs virksomhed med et af markedets stærkeste brands, som med sin autentiske historik og banebrydende teknologier er med til at skabe et unikt niveau af komfort, slidstyrke og funktionelt design i vores arbejdstøj. Kansas har høje forventninger til kvalitet, design og funktionalitet i vores produkter. Derfor går vi ikke på kompromis og er ikke bange for at stille krav.  Vi stræber efter at levere professionelle og innovative løsninger til vores kunder, og udfordrer gerne eksisterende standarder og grænser.

Hos Kansas arbejder vi for dem, der arbejder – helt enkelt. Det er fagfolks behov og ønsker, der former vores produkter og designs, og vi har mere end 90 års erfaring i at gøre vores viden til bedre arbejdstøj. Helt ned til de unikke materialer, vi udvikler og forbedrer, så brugere verden over øger deres sikkerhed, komfort og performance. Det er det, vi mener, når vi siger: Vi er gjort af et særligt stof.Kansas er en del af Fristads Kansas Group. En koncern med en omsætning på over 400 mio. euro og en international portefølje af brands og kvalitetsprodukter til kunder overalt i verden.

Stillingen

Som Area Sales Manager i Region Sjælland, får du muligheden for at udarbejde en salgsstrategi for dit distrikt sammen med din nærmeste leder. Du vil få ansvaret for at lede og udvikle forhandlere samt slutkunder i dit distrikt jf. salgsstrategien.

Du vil med base i din bopæl være bindeled mellem forhandlernes behov og vores produkter i dit distrikt. For at skabe resultater for dine forhandlere skal du sikre, at der løbende igangsættes lønsomme og salgsfremmende aktiviteter og kampagner i samarbejde med dem. En stor del af dit arbejde kommer også til at bestå i at assistere dine forhandlere med at drive deres forretning ved at skaffe slutkunder, som du sammen med forhandleren kan hjælpe til den rigtige løsning af Kansas produkter.

Du vil referere til Kansas’ Sales Director – Dealers & Leasing Business, og har et nært samarbejde med det team, som du bliver en del af.

Kandidaten

 • Vi søger en selvstændig, resultatorienteret og vedholdende person med et kæmpe drive, som kan slippes løs på egen hånd og sørge for at sikre at forhandlere og kunder altid oplever den bedste version af Kansas.
 • Du arbejder struktureret og er god til at planlægge din tid.
 • Du har et kommercielt mindset krydret med erfaring indenfor salg til byggeri og industrien via forhandler. Erfaring med PPE eller arbejdstøj er en fordel, men ikke et krav.
 • Du kan selvstændigt udvælge og igangsætte salgsaktiviteter for egne forhandlere ligesom du kan tage direkte kontakt til dem for at aftale løsninger og priser til slutkunder.
 • Selvom du skal arbejde selvstændigt og er ansvarlig for forhandlernetværket i dit eget distrikt, er det vigtigt, at du er en teamplayer og kan sikre, at der er et positivt og kontinuerligt samarbejde på tværs af organisationen.
 • Du har en god IT-forståelse og er fortrolig med Microsoft Office-pakken samt brugen af CRM-systemer.
 • Du behersker dansk i både skrift og tale
 • Du har kørekort. 

Du tilbydes

 • Et job i en ambitiøs virksomhed med et af markedets stærkeste brands.
 • Du vil naturligvis modtage grundig oplæring, samt løbende sparring og coaching fra din nærmeste leder.
 • Vi arbejder som et samlet team og anerkender samarbejdende adfærd og personer, der arbejder for at gøre en forskel.
 • Lønnen vil matche dine kvalifikationer og bestå af en fast del samt bonus, pension, hjemmeopkobling, sundhedsforsikring m.v.
 • Der er tale om en fuldtidsstilling med udgangspunkt fra din bopæl.

Vil du vide mere?

Hald HR Consulting varetager rekrutteringsprocessen, og ansøgninger vil blive læst løbende. Vi forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Gitte Hald, Hald HR Consulting på +45 30 70 90 32.

For mere information se fristadskansasgroup.com og kansas.dk

Sådan søger du stillingen

Søg stillingen via linket herunder, hvor du også kan uploade din ansøgning og dit CV senest onsdag den 19. oktober 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se jobbet her