Når du vælger os til at hjælpe med din rekruttering, er du sikret et stærkt team.

Du møder et bredt kompetencefelt og en fuldstændig referenceramme, med stor erfaring med rekruttering og ikke med mindst en lyst og interesse til at løse opgaven – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi ved, hvad der skal til og er ikke bange for at gøre det.  

Vi ved, hvor dyrt det er at ansætte den forkerte og miste den bedste på grund af manglende udvikling og retning. Derfor gør vi, som vi gør.

Du får markedets bedste rekrutteringspartner, når du vælger at samarbejde med os.

Vi hjælper dig med din rekruttering – rigtigt!

  • Vi går den sidste mil – med en dybde, der ikke fås andre steder
  • Vi har en oprigtig interesse i at hjælpe dig i din rekrutteringsproces og i at sikre det rette jobmatch for kandidaterne – vi skaber værdi for alle – for det er dét, vi brænder for.
  • Vi gør det for din skyld – ikke kun vores egen.

Personen bag ACTIO

Louise Buur har i mere end 20 år skabt strategiske organisatoriske forandringer og øgede kompetencer på tværs af dansk erhvervsliv. Med en bred og dyb organisatorisk og menneskelig indsigt kombineret med en stærk strategisk og forretningsmæssig forståelse har hun leveret de bedste kandidater til leder og specialiststillinger. 

finder altid ind til de primære detaljer og med en stærk forståelse for min kundes forretning, jeg finder en effektiv løsning, finder de bedste talenter og skaber strategisk forretningsudvikling. Hver gang.

Hvordan arbejder vi?

Vi har stor respekt for håndværket bag en veludført rekrutteringsproces. Derfor stræber vi altid efter at sikre en god og professionel oplevelse for både kandidat og virksomhed. Vi ved, hvad vi skal lede efter og hvor vi finder talenterne til netop din organisation. Læs om vores REKRUTTERINGSPROCES her.

Vi er drivkraften bag strategi- og udviklingsprocesser, der styrker og påvirker din kultur, jeres ledelseskraft og organisatoriske formåen – alt om eksekvering, adfærd og at føre jeres mål ud i livet. Læs om ORGANISATIONSUDVIKLING her.

Via et dybt menneskekendskab, en stærk forretningsforståelse, praktisk erfaring og evnen til at adressere og løse de rette problemstillinger, er vi i stand til skabe dén forandring og gøre dén forskel, der skal til for, at processerne fører til de ønskede resultater.

  • Enkelt - rekrutterer for dig og du kan passe din forretning
  • Engageret - vi kommer tæt på og er oprigtigt interesserede i at hjælpe
  • Effektfuldt - vi løser altid opgaven både rigtigt og hurtigt
  • Eksekverende - for os er det ikke bare en rekrutteringsproces, det er en ansættelsesproces