Når du vælger os til at løse din rekrutteringsopgave, er du sikret et team med bredt kompetencefelt og en fuldstændig referenceramme, med stor erfaring på rekrutteringsområdet og ikke med mindst en lyst og interesse til at løse opgaven – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi ved, hvad der skal til og er ikke bange for at gøre det.  

Vi ved, hvor dyrt det er at ansætte den forkerte og miste den bedste på grund af manglende udvikling og retning. Derfor gør vi, som vi gør.

Du får markedets bedste rekrutteringspartner, når du vælger at samarbejde med os. Vi hjælper dig med din rekruttering – rigtigt!

  • Vi går den sidste mil – med en dybde, der ikke fås andre steder
  • Vi har en oprigtig interesse i at hjælpe dig i din rekrutteringsproces og i at sikre det rette jobmatch for kandidaterne – vi skaber værdi for alle – for det er dét, vi brænder for.
  • Vi gør det for din skyld – ikke kun vores egen.

Personen bag ACTIO

Jeg har i godt 20 år skabt strategiske organisatoriske forandringer og øgede kompetencer på tværs af dansk erhvervsliv samt fundet og leveret de bedste kandidater til leder og specialiststillinger. Jeg finder altid ind til de primære detaljer og med en stærk forståelse for min kundes forretning, jeg finder en effektiv løsning, finder de bedste talenter og skaber strategisk forretningsudvikling. Hver gang.

Hvordan arbejder jeg?

Jeg har stor respekt for håndværket bag en veludført rekrutteringsproces. Derfor stræber jeg altid efter at sikre en god og professionel oplevelse for både kandidat og virksomhed. Jeg ved, hvad jeg skal lede efter og hvor jeg finder talenterne til netop din organisation. Læs om vores REKRUTTERINGSPROCES her.

Jeg er drivkraften bag strategi- og udviklingsprocesser, der styrker og påvirker din kultur, jeres ledelseskraft og organisatoriske formåen – alt om eksekvering, adfærd og at føre jeres mål ud i livet. Læs om ORGANISATIONSUDVIKLING her.

Via et dybt menneskekendskab, en stærk forretningsforståelse, praktisk erfaring og evnen til at adressere og løse de rette problemstillinger, er jeg i stand til skabe dén forandring og gøre dén forskel, der skal til for, at processerne fører til de ønskede resultater.
 

Værdier - Eksternt og internt

  • Enkelt – jeg gør det ikke sværere end, det er
  • Engageret – jeg kommer tæt på, og er oprigtigt interesseret i at hjælpe
  • Effektfuldt – jeg jagter resultater for og sammen med mine kunder
  • Eksekverende – jeg får det til at ske i virkeligheden