om-actio

Personen bag ACTIO Jeg har i godt 20 år skabt strategiske organisatoriske forandringer og øgede kompetencer på tværs af dansk erhvervsliv samt fundet og leveret de bedste kandidater til leder og specialiststillinger. Jeg finder altid ind til de primære detaljer og med en stærk forståelse for min kundes forretning, jeg finder en effektiv løsning, finder de bedste talenter og skaber strategisk forretningsudvikling. Hver gang.

Hvordan arbejder jeg? Jeg har stor respekt for håndværket bag en veludført rekrutteringsproces. Derfor stræber jeg altid efter at sikre en god og professionel oplevelse for både kandidat og virksomhed. Jeg ved, hvad jeg skal lede efter og hvor jeg finder talenterne til netop din organisation.

Jeg er drivkraften bag strategi- og udviklingsprocesser, der styrker og påvirker din kultur, jeres ledelseskraft og organisatoriske formåen – alt om eksekvering, adfærd og at føre jeres mål ud i livet.

Via et dybt menneskekendskab, en stærk forretningsforståelse, praktisk erfaring og evnen til at adressere og løse de rette problemstillinger, er jeg i stand til skabe dén forandring og gøre dén forskel, der skal til for, at processerne fører til de ønskede resultater.
 

Værdier - Eksternt og internt

  • Enkelt – jeg gør det ikke sværere end, det er
  • Engageret – jeg kommer tæt på, og er oprigtigt interesseret i at hjælpe
  • Effektfuldt – jeg jagter resultater for og sammen med mine kunder
  • Eksekverende – jeg får det til at ske i virkeligheden