om-actio

Personen bag ACTIO Jeg har i godt 20 år skabt strategiske organisatoriske forandringer og øgede kompetencer på tværs af dansk erhvervsliv samt fundet og leveret de bedste kandidater til leder og specialiststillinger. Jeg finder altid ind til de primære detaljer og med en stærk forståelse for min kundes forretning, jeg finder en effektiv løsning, finder de bedste talenter og skaber strategisk forretningsudvikling. Hver gang.

Hvordan arbejder jeg? Jeg har stor respekt for håndværket bag en veludført rekrutteringsproces. Derfor stræber jeg altid efter at sikre en god og professionel oplevelse for både kandidat og virksomhed. Jeg ved, hvad jeg skal lede efter og hvor jeg finder talenterne til netop din organisation.

Jeg er drivkraften bag strategi- og udviklingsprocesser, der styrker og påvirker din kultur, jeres ledelseskraft og organisatoriske formåen – alt om eksekvering, adfærd og at føre jeres mål ud i livet.

Via et dybt menneskekendskab, en stærk forretningsforståelse, praktisk erfaring og evnen til at adressere og løse de rette problemstillinger, er jeg i stand til skabe dén forandring og gøre dén forskel, der skal til for, at processerne fører til de ønskede resultater.
 

Værdier - Eksternt og internt

 • Enkelt – jeg gør det ikke sværere end, det er
 • Engageret – jeg kommer tæt på, og er oprigtigt interesseret i at hjælpe
 • Effektfuldt – jeg jagter resultater for og sammen med mine kunder
 • Eksekverende – jeg får det til at ske i virkeligheden

En strategisk alliance – i alt, hvad vi gør

pic

Primo 2020 indgik ACTIO en strategisk alliance med Hald HR Consulting (www.haldconsulting.dk)... Fordi, vi er langt bedre sammen. Fordi, vi har lyst. Fordi, det giver mening.

Tre afgørende fællesnævnere, som skaber vores sammenhængskraft, er ordentlighed, nærvær og respekt for det faglige håndværk. Vores samarbejde er bygget på tillid og optimal udnyttelse af vores forskellige kompetencer og samlede professionelle netværk. Det sikrer det bedste resultat for vores kunder. Vores ambition er at være jeres foretrukne HR Business Partner. 

Sammen leverer vi REKRUTTERING OG UDVIKLING MED PASSION.

Når du vælger os til at løse din opgave, er du sikret et team med bredt kompetencefelt og en fuldstændig referenceramme, en stor erfaring på området og ikke mindst en lyst og interesse til at løse opgaven – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi ved, hvad der skal til og er ikke bange for at gøre det.  

Vi ved, hvor dyrt det er at ansætte den forkerte og miste den bedste på grund af manglende udvikling og retning. Derfor gør vi, som vi gør.

Du får markedets bedste, når du vælger at samarbejde med os. Vi hjælper dig – rigtigt!

 • Vi får dem til at gøre det – HANDLING skaber forvandling.
 • Vi går den sidste mil – med en dybde, der ikke fås andre steder.
 • Vi har en oprigtig interesse i at hjælpe dig – for det er dét, vi brænder for.
 • Vi gør det for din skyld – ikke kun vores egen.

 REKRUTTERING OG UDVIKLING MED PASSION

 • Mere end 20 års erfaring med udvikling af organisationer og rekruttering af ledere og specialister på alle niveauer. På tværs af dansk erhvervsliv
 • Vi er kloge på mennesker – uden at være psykologer
 • Vi er kloge på strategi og forretning – uden at være strategikonsulenter
 • Vi er din Business Development Partner – der har specialiseret sig i at styrke de interne forudsætninger for at lykkes
 • I møder 2 stærke og passionerede kvinder med strategisk erfaring og forståelse, som samtidig nyder at få fingrene i praktikken på tværs af alle brancher og opgaver. Vi har forstand på både forretning og mennesker     og evner at skabe den ønskede forandring.
 • Vi er gennemslagskraftige og inspirerende konsulenter med ledelseserfaring fra alle organisatoriske niveauer.
 • Vi er drevet af forandring og udvikling på vores kunders vegne.

 

Rekruttering af 30 rådgivere

ACTIO Consulting har hjulpet Købstædernes Forsikringsselskab med at rekruttere 30 rådgivere i forbindelse med deres nye strategiske samarbejde med Jyske Bank.

Hør hvad Louise Foldager, HR Direktør, og Torben Moos, Salgsdirektør siger om processen og samarbejdet.