SANISTÅL SØGER EKSTERN SÆLGER TIL VA-PROJEKTTEAMET PÅ MIDTSJÆLLAND

Til vores stærke distrikt på Midtsjælland søger vi endnu en dygtig kollega. Vi er i rivende udvikling og har travlt. Er du den, vi søger?

På vegne af Sanistål såger vi en dygtig VA-specialist, der har flair for salget og som motiveres af at opbygge relationer og udvikle samhandlen med Saniståls professionelle VA-kunder.

Til vores stærke distrikt på Midtsjælland søger vi endnu en dygtig kollega. Vi er i rivende udvikling og har travlt. Derfor leder vi efter en dygtig VA-specialist, der har flair for salget og motiveres af at opbygge relationer og udvikle samhandlen med Saniståls professionelle VA-kunder.

Vi søger

En kommercielt stærk sælger med en solid erfaring og gode relationer til entreprenør- og byggebranchen. Du kan planlægge din salgsindsats og arbejder selvstændigt imod at indfri dine budgetter og skabe lønsom vækst. Du evner at bruge din solide viden om VA- og entreprenørområdet til at rådgive kunderne i valg af de bedste løsninger til deres VA-projekter. Du får ansvaret for at optimere og styrke udviklingen af eget distrikt gennem målrettet salg til eksisterende kunder. Du har et godt overblik over nye potentielle kunder og tager selvstændigt initiativet til at effektivt at bearbejde kommende projekter.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvar bliver:

  • vedligeholdelse og optimering af salg til eksisterende kunder
  • afdækning og opsøgning af nye potentielle kunder
  • arbejde målrettet med anlægsprojekter i salgsdistriktet
  • præsentere og implementere Saniståls nye koncepter
  • at arrangere og deltage i relevante kundearrangementer
  • planlægning af besøgs- og aktivitetsplaner, samt udarbejdelse af samarbejdsaftaler
  • være tæt på alle relevante influenter og beslutningstagere

Du trives i en stilling med frihed under ansvar, hvor du selv er med til at skabe resultater og motiveres af succes.

Du skal være med til at udvikle distriktet, opfylde salgsbudgetter og nå dine indsatsmål, som aftales gennem løbende målstyringssamtaler med din salgschef, Claus Thalund. Du vil være en del af det landsdækkende entreprenørteam på 20 medarbejdere i alt. Teamet tæller både interne og eksterne sælgere og der er en stærk forbindelse til og samarbejde med resten af Sanistål.

Din profil

Du kommer formentlig fra en lignende stilling i branchen, fra leverandør/producentleddet eller måske arbejder du i dag hos en entreprenør med speciale på VA-området. Det vigtigste for os er, at du har et stærkt indblik i og viden omkring entreprenørmarkedet, branchen og relevante produkter. Købmandskab er en del af dit faglige DNA og du kan begå dig på alle niveauer hos vores kunder. Samtidig har du begge ben på jorden og forstår vigtigheden af et højt serviceniveau.

Vi forventer, at du har gode IT-kompetencer - og erfaring med at arbejde med CRM systemer og rapportering vil være en fordel.

For at lykkes i jobbet er det vigtigt, at du er energisk, proaktiv og god til at skabe tillid og relationer til dine kunder. Du arbejder struktureret, er resultatorienteret og god til at prioritere dine opgaver i en travl hverdag. Du er engageret, direkte og åben i din kommunikation, samtidig med, at du har et godt humør og gode samarbejdsevner. Vigtigst af alt er, at du er et ordentligt menneske, vi kan regne med.

Du kan se frem til
Et spændende og udfordrende job i en virksomhed med en stærk kultur og en ny, spændende strategi. Vi er der for hinanden og hjælper hinanden og vores kunder til at lykkes. For den rette er der gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have store muligheder for at præge den fortsatte udvikling af området. Sanistål-koncernen er kendetegnet ved en række stærke værdier. Vi tror på, at man kan mere end man tror, når man satser på kvalitet og på hinanden. Vores organisation er uformel og motiverende, med gode kolleger og et inspirerende arbejdsmiljø. Sanistål tilbyder en lønpakke bestående af en fast løn, bonus, pensionsordning, sundhedsforsikring og særlige personaleaftaler. Hertil kommer naturligvis bærbar pc, fri mobiltelefon og firmabil.

Vi glæder os til
at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi vurderer løbende ansøgere til stillingen og ansætter så snart, vi finder den rette kandidat. Vi opfordrer dig derfor til at søge stillingen hurtigst muligt.
Vi er klar til at byde dig velkommen, så jo før du kan starte jo bedre.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte rekrutteringskonsulent, Louise Buur på tlf. +45 24888597.

Læs mere om Sanistål på www.sanistaal.dk

Søg stillingen


Arbejdsadresse:
Husby Alle 15
2630 Taastrup


Sanistål er den værdiskabende sourcingpartner til industrien og byggeriet. Vores kunder er fundamentet for alt, hvad vi gør, og vi stræber hele tiden efter at blive endnu bedre. Derfor investerer vi i at forstå vores kunders forretning og udfordringer og i at udvikle vores relation til dem. Med vores kunder i centrum udvikler vi løbende innovative og digitale løsninger, ligesom vores produktsortiment er komplet og af høj kvalitet. Dette bidrager til at øge vores kunders lønsomhed og få succes. Det skal være nemt og effektivt at handle med Sanistål, så vi stiller altid med det stærkeste hold, så vores kunder er sikret den bedste løsning – hver gang. Vi værner om de personlige relationer, da vi tror på, at den menneskelige faktor gør forskellen for både samarbejdet og forretningen.

pic