1

1

  • gerne vil belønnes for deres succes – uden loft
  • der ved, at flid ALTID øger sandsynligheden for succes – hvis det gøres rigtigt
  • brænder for at lykkes og altid ser muligheder
  • brænder for at skabe værdi for kunderne
  • elsker oplevelsesuniverset (i byen, som turist) og motiveres af at være med til at markedsføre Danmark indenfor event- og turismeindustrien
  • motiveres af at være med på en NY rejse

Historien bag

For 8 år siden startede hele rejsen mod at udvikle den førende By- og Turist app – ikke bare i Danmark, men verden over. Men vi starter succesen i Danmark.

Mere end 85 % af os bruger vores mobil til at søge efter lokale oplevelser og anbefalinger. App´en er udviklet til at have ALT det, du har behov for at vide via én nem og brugervenlig adgang – uanset, hvor du er. Ikke bare alle lokale tilbud, men dét, der passer til dine ønsker.

”Local Alex” er DIN digitale oplevelsesguide. Se video om Local Alex

I dag er App´en Danmarks førende By- og turistguide – målt på lokalt indhold. Når en lokal virksomhed er synlig på Local Alex-app´en, øges sandsynligheden markant for, at gæsterne vælger netop deres tilbud.

Det er dét, vi sælger: øget synlighed, øget forretning i DIT lokalområde og flere brugere, der bidrager med indhold og anbefalinger. En digital kommunikationsplatform, hvor kunden opnår større synlighed og interaktion med sin gæster og besøgende.

Dine kunder

Hvis du tænker på alt det, du kunne opleve i byen, i naturen, på din ferie … de steder, de restauranter, caféer, museer, forlystelser, fritids- og sportsaktiviteter, overnatningsmuligheder og meget mere, så er det kun din kreativitet, der sætter grænsen for, hvem der kunne være din kunder.

Vores samarbejde

Der er 3 modeller:

1) Du fastansættes med ansvaret for dit eget distrikt 

2) Du sælger ved siden af det, du ellers laver

3) Du er freelance-sælger med dit eget cvr. nr.

Uanset dit valg har du realistiske målsætninger med tilhørende gode indtjeningsmuligheder uden loft. Du har dit eget geografiske område, som kun du bearbejder. Du planlægger selv dit salgsarbejde og arbejder ud hjemmefra. Vi hjælper dig på vej, står for det praktiske og glæder os til at fejre succesen med dig.

Det er en spændende mulighed for at være med på en nye rejse, drive dit eget salg med store fleksibilitet og rigtig gode indtjeningsmuligheder.

Hvem er du?

Der er ingen krav til brancheerfaring. Det er dog en klar fordel, at du har erfaring med korte salgsprocesser og mange kundeaktiviteter. 

Det ligger naturligt for dig at tænke i værdi for kunden og at basere dit salg på relationer og flittig bearbejdning. Du kan tale med alle og har en oprigtig nysgerrighed på kundens forretning.

Du er ambitiøs og resultatorienteret – du bestemmer helt selv, hvor meget du vil tjene. Til gengæld ved du også godt, at salget ikke kommer af sig selv. Du skal ud til kunderne – det er der, de oplever værdien og kan se det store forskel.

Det er ligeledes en fordel, at du har flair for digitale Smart Phone-løsninger.

Hvem er vi?

SalesMaker er en ekstern salgsorganisation​. Vi skaber salg for vores samarbejdspartnere. Det betyder, at vi har indgået partneraftaler, hvor vi repræsenterer vores partners produkter og løsninger på markedet. Vi står for salget – de står for udviklingen og teknikken. Sammen er vi på en spændende vækstrejse.

Og vi vil gerne have dig med på rejsen. Så hvis du er sælger i hjertet og har en pionér i maven, vil vi rigtig gerne tale med dig.

Kontakt Louise Buur på +4524888597 eller Gitte Hald på +4530709032 for spørgsmål eller upload dit CV her. Fortæl os meget gerne om dig og hvorfor du synes, at denne mulighed lyder som noget for dig. Vi glæder os til at høre fra dig

Søg stillingen


1

SalesMaker ApS
Bækkeskovvej 5
2665 Vallensbæk Strand

SalesMaker er en ekstern salgsorganisation​. Vi skaber salg for vores samarbejdspartnere. Det betyder, at vi har indgået partneraftaler, hvor vi repræsenterer vores partners produkter og løsninger på markedet. Vi står for salget – de står for udviklingen og teknikken. Sammen er vi på en spændende vækstrejse.