Område Øst og Midtjylland - Forsikringsrådgivere til privatområdet i Jyske Forsikring

Forsikringsrådgivere til privatområdet i Jyske Forsikring - Område Øst og Midtjylland

Jyske Bank og Købstædernes Forsikring lancerer Jyske Forsikring, og udvider derfor vores stærke salgs- og rådgiverteam i hele landet.   

Er du en målrettet og dygtig Forsikringsrådgiver? Banker dit hjerte for salg? Er du et aktiv i et professionelt salgsteam af dygtige Forsikringsrådgivere, der arbejder direkte i frontlinjen fra bankens afdelinger? Og sidst men ikke mindst, kan du sammen med bankens rådgivere levere Danmarks bedste forsikrings- og bankløsning? Hvis ja, så skynd dig at læse videre.

Jyske Bank og Købstædernes Forsikring har indgået et strategisk samarbejde om at tilbyde en bred vifte af forsikringer til både privat- og erhvervskunder i Danmarks næststørste danskejede pengeinstitut.

Købstædernes Forsikring og Jyske Bank forventer, at Jyske Forsikring inden for en årrække bliver en af de 10 største aktører i Danmark.

”Ved årsskiftet nåede vi i Købstædernes Forsikring målsætningen om at fordoble vores forretning, endda fire år før tid. Det nye samarbejde med landets næststørste danskejede bank har potentiale til at fordoble vores forretning én gang til inden for de næste fem år, så hvis du vil med på vores vækstrejse så er muligheden der nu”.

Hvad forventer vi af dig?

 • Du kan dokumentere, at du er en af de allerdygtigste Forsikringsrådgivere på privatområdet.
 • Du besidder en god teoretisk viden inden for forsikring, svarende til min. FOAK niveau 3.
 • Du brænder for salg og har et meget højt aktivitetsniveau.
 • Du er helt bevidst om, at kundeoplevelsen er afgørende, og du brænder for at yde en ekstra indsats for bankens kunder.
 • Du har stærke samarbejdsevner, høj empati og er god til at skabe relationer.
 • Du kan arbejde selvstændigt, og er god til at planlægge og strukturere din tid.
 • Du er indstillet på, at dit arbejdssted kan være i skiftende afdelinger.

Vi kan tilbyde dig

 • Et tæt og udviklende samarbejde med privatrådgiverne i Jyske Banks afdelinger, hvor I sammen skaber mest mulig værdi for kunderne.
 • Indflydelse på at realisere ambitiøse vækstmål indenfor salg og lead-generering, herunder ikke mindst, at kvaliteten og kundeoplevelsen er den bedste i markedet, i et tæt samarbejde med banken.
 • Gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt, herunder supplerende relevant uddannelse.
 • At blive en del af et højt ydende salgsteam, herunder god sparring med din salgschef og øvrige kollegaer i teamet.
 • En attraktiv lønpakke med fastløn og præstationsafhængig bonusordning, kørselsgodtgørelse, pensionsordning og medarbejderfordele.

Om at arbejde i Jyske Forsikring

Du bliver en del af et team af flere Forsikringsrådgivere, som alle er placeret decentralt i Jyske Banks afdelinger. Vi lægger vægt på en hverdag, hvor du har medindflydelse på planlægningen af dine indsatser.

Vi har en uformel omgangstone, en flad organisationsstruktur og korte beslutningsveje.

Vi glæder os til at høre fra dig

ACTIO Consulting og Hald HR Consulting varetager rekrutteringsprocessen, og ansøgninger vil blive læst løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Louise Buur på tlf. 24 88 8597, mail LB@actio-consulting.dk eller Gitte Hald på tlf. 30 70 90 32, mail gh@haldconsulting.dk.

Vi starter med at afholde samtaler i uge 14, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest den 18. april 2021.

Søg stilling