nordbill_0

Nordisk Profil er i gang med at virkeliggøre fremtidens effektive og bæredygtige byggeri med patenterede facadeløsninger og unikke løsninger i aluminium. Det går rigtig stærkt, og derfor mangler vi dig i teamet.

Hvis du trives i en afvekslende hverdag med kreative løsninger, kundekontakt og projektsupport, så kan du være den backup kollega, Nordisk Profil har brug for. I Nordisk Profil bliver du en del af et tæt, humørfyldt og kollegialt samarbejde i en innovativ vækstvirksomhed med internationalt netværk og stærke partnerskaber.

Kundens professionelle partner

Vi oplever, at bæredygtige og brandgodkendte facadeløsninger for alvor er ved at slå igennem på det danske marked. Interessen er stor for vores patenterede facadesystemer i træ og aluminium.

Hos Nordisk Profil tager drivkraften udgangspunkt i bæredygtige produkter og løsninger med kunden i centrum. Projekttilpassede løsninger og vidensdeling er derfor en del af vores DNA. Kan du kan se dig selv værende en af dem, som motiveres af unik kundeservice, rådgivning og struktur, så har vi brug for dig, og kan garantere dig et både udfordrende og spændende job.

Din rolle vil være afvekslende, da du både skal arbejde med kundeopkald, ordrebehandling, intern projektledelse, koordineringsopgaver, reklamationsbehandling. Du vil have stor kontaktflade med både kunder, samarbejdspartnere, rådgivere og arkitekter.

Du vil indgå i et team af kompetente kollegaer og partnere allokeret i både Danmark og de Nordiske lande og vi forventer derfor, at du kan kommunikere ubesværet på engelsk.

Du kan skabe løsninger og har stærke samarbejdsevner

Vi har behov for en kollega, der udover det faglige fundament, har en stor portion gå-på-mod, lyst til kundekontakt og ikke mindst en positiv tilgang til hverdagen.

Det er klart en fordel, hvis…

  • Du har sikkert en kort eller mellemlang videregående uddannelse gerne inden for handel, eventuelt   suppleret med en teknisk eller håndværksmæssig baggrund
  • Du har forventeligt 3 års erfaring fra lignende stillinger enten i en intern salgs- eller customer service- funktion
  • Du er top serviceminded og har stærk kundeorienteret forståelse
  • Du har gode IT-kompetencer inden for Office-pakken og Dymamics BC
  • Du trives med flere bolde i luften, har økonomisk forståelse og god til at ”følge opgaverne til dørs”
  • Du er teamplayer og får energi ved at være sammen med andre mennesker og samtidig arbejder du  målrettet på egen hånd

Humor, engagement og stærkt kollegaskab

Nordisk Profil er en uformel arbejdsplads i smukke omgivelser i hjertet af København, hvor godt humør og kollegiale relationer prioriteres højt. Frem for alt er vi en innovativ virksomhed i Pionér-mode, hvor vi har stor tillid og afhængighed af hinanden. Vi skaber nye byggerier, nye samarbejder og nye strategiske partnerskaber – alt med udgangspunkt i vores mantra: ”Get Shit Done”…

Læs mere om Nordisk Profil her: www.nordisk-profil.dk

ACTIO Consulting står for rekrutteringen. Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Louise Buur på mail LB@actio-consulting.dk eller på telefon 24888597.

Søg gerne jobbet hurtigst muligt. Samtaler holdes løbende og vi ansætter så snart, vi møder den rette kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig.Vi glæder os til at høre mere om dig.

Søg stillingen