REKRUTTERING AF FORSIKRINGSRÅDGIVERE

I forbindelse med nyt spændende partnersamarbejde mellem Købstædernes Forsikring og Djøf fik Hald HR Consulting + ACTIO Consulting den tillidsfulde og spændende opgave, at sikre en større gruppe af dygtige forsikringsrådgivere kom på plads i København. Vi opererede med en ret skarp deadline, så bordet blev ryddet og ærmerne smøget op.  
 
Vi er i mål. Igennem de sidste 2 måneder har vi talt med rigtig mange dygtige kandidater, som skal have stor tak for vores gode samtaler. Det er absolut værdifuldt med så stort og stærkt et netværk i branchen.
 
62% af virksomhederne indenfor ”Finansiering og Forsikring” oplever en produktionsbegrænsning, som følge af rekrutteringsudfordringer*, så skal du til at ansætte jeres næste forsikringsrådgiver, så lad os tage en snak om, hvordan vi kan bistå dig i processen. Måske kender vi lige netop dén kandidat, du står og mangler.
 
www.actio-consulting.dk kan du se, hvad Købstædernes Forsikring fortæller om samarbejdet, da vi hjalp dem sidste år med at finde 30 forsikringsrådgivere i forbindelse med Jyske Forsikring.
 
 
*Kilde: STAR Rekrutteringssurvey