leder

Dit personlige udviklingsforløb

Som leder har du brug for at udvikle dig – for at være i bevægelse med de forventninger, der er til dig. I bevægelse med dit medarbejderpotentiale. Når du har ansvaret for at lede forandringer, kræver det en forandret ledelse. Når du forventer mere og andet af dine medarbejdere, kræver det mere og andet af dig. Jeg hjælper mange ledere til at styrke deres lederskab. Det vigtigste er, at vi tager udgangspunkt i der, hvor du er og gerne vil hen med din lederrolle og de forventninger, der er til dig. 

Når du arbejder bevidst med dit eksekverende lederskab, vil dine medarbejdere opleve et nærvær og et personligt lederskab, som skaber magi…

ACTIO udvikler og tilrettelægger et forløb for dig, som gerne vil styrke dit personlige lederskab. Et udviklingsforløb, hvor vi bruger dine styrker effektivt og fokuserer på din måde at bedrive ledelse på. Et forløb, hvor du flytter dine ledelseskompetencer, MENS vi træner. Det er intensivt og effektivt og stiller store krav. Til gengæld skaber det gode resultater.

Jeg tror på, at ledelse skal og kan læres igennem træning og refleksion med udgangspunkt i din hverdag - frem for at forstå hele teorien. Er du klar til udfordringen? Lad os tage hul på opgaven sammen.
 

logo