NORDISK PROFIL A/S SØGER PROJEKTLEDER – Innovative facadeløsninger til fremtidens byggeri

Nordisk Profil A/S - kundens professionelle partner

Vi oplever, at bæredygtige og brandgodkendte facadeløsninger for alvor er ved at slå igennem på det danske marked. Interessen er stor for vores patenterede facadesystemer i træ og aluminium.

Hos Nordisk Profil tager drivkraften udgangspunkt i bæredygtige produkter og løsninger med kunden i centrum. Projekttilpassede løsninger og vidensdeling er derfor en del af vores DNA. Kan du kan se dig selv værende en af dem, som ved alt om facadeløsninger? Så har vi brug for dig og kan garantere dig et både udfordrende og spændende job.

Din rolle vil være afvekslende, da du både skal arbejde med tekniske løsninger, projektledelse, beregninger og support, og vil samtidig have stor kontaktflade med både rådgivere, arkitekter og partnere. Du vil indgå i et team af kompetente kollegaer og partnere allokeret i både Danmark og de Nordiske lande. Vi forventer derfor, at du kan kommunikere ubesværet på engelsk.

Du kan skabe løsninger og har stærke samarbejdsevner

Vi har behov for en kollega, der udover det faglige fundament, har en stor portion gå-på-mod, har lyst til kundekontakt og ikke mindst stiller op med en positiv tilgang til hverdagen.

Vi forestiller os, at du kommer med en stærk baggrund og kan nikke genkendende til:

 

  • Du er sikkert uddannet bygningskonstruktør, byggeteknikker eller lignende, eventuelt suppleret med en håndværksmæssig baggrund
  • Du har forventelig 2-3 års erfaring med projektledelse og projektstyring, hvori der både indgår økonomisk, tidsmæssigt og ressourcemæssigt overblik. Vi hører også gerne fra dig, hvis du er nyuddannet; blot du   brænder for projektledelse og for at udvikle facadeløsninger
  • Du har kendskab til rådgivere, arkitekter, entreprenører og bygherrer og at du i den forbindelse har stiftet bekendtskab med byggeteknisk lovgivning
  • Du er erfaren med teknisk afklaring med kunder, rådgivere og kollegaer, for at finde optimale løsninger
  • Du har gode IT-kompetencer og erfaring med programmer til projektstyring, tegning og dokumentation
  • Du trives med travlhed, har økonomisk forståelse og er god til at ”følge projekterne til dørs”
  • Du er teamplayer og får energi ved at være sammen med andre mennesker og kan samtidig arbejde  målrettet på egen hånd

Humor, engagement og stærkt kollegaskab

Nordisk Profil er en uformel arbejdsplads i smukke omgivelser i hjertet af København, hvor godt humør og kollegiale relationer prioriteres højt. Frem for alt er vi en innovativ virksomhed i Pionér-mode, hvor vi har stor tillid og afhængighed af hinanden. Vi skaber nye byggerier, nye samarbejder og nye strategiske partnerskaber – alt med udgangspunkt i vores mantra: ”Get Shit Done”…

Læs mere om Nordisk Profil her: www.nordisk-profil.dk

ACTIO Consulting står for rekrutteringen. Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Louise Buur på mail LB@actio-consulting.dk eller på telefon 24888597.

Søg gerne jobbet hurtigst muligt. Samtaler holdes løbende og vi ansætter så snart, vi møder den rette kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig. Vi glæder os til at høre mere om dig.

Søg stillingen