Clever Choice

Clever Choice har fart på og søger kvalificerede konsulenter til deres kontor i Roskilde

HVEM ER VI?

Clever Choice er grundlagt på mange års erfaring inden for Service Management og Service Management værktøjer.

Vi lever af at have glade kunder, hvilket er altafgørende i alt, hvad vi laver som konsulenter. Hver dag hjælper vi både private og offentlige virksomheder med at effektivere deres IT services og processer.

Vi er et startup/scaleup firma. Det betyder, at der er gode muligheder for, at du selv kan være med til at forme din udvikling. Det betyder også, at vi ikke nødvendigvis har retningslinjer for alt, hvad vi laver. Derfor er det altafgørende, at du har den rette attitude og arbejdsmoral, så du hurtigt kan adoptere frihed under ansvar.

Hos Clever Choice her vi en flerleverandør strategi, hvor vi tilbyder ITSM værktøjer fra ledende leverandører på forskellige niveauer i markedet. På nuværende tidspunkt dækker vores partnerskaber Ivanti, Fresh Service og 4Me inden for ITSM. Vi forhandler, implementerer, drifter og supporterer løsninger både i og uden for Danmark.

Vi har oplevet en god vækst siden starten med støtte fra en stor portefølje af trofaste og spændende kunder, hvoraf en del er hosted af os selv. Vores omgangstone er uformel, organisationen flad og vi arbejder som et samlet team, hvor vi hjælper hinanden. Vi sætter kunden i centrum og lever og ånder for glade kunder.

Vi har eksisteret i 7 år, har kontor i Roskilde og tæller nu 16 medarbejdere fordelt i Danmark, England og Spanien, der tilsammen dækker alle funktioner i firmaet.

HVEM ER DU?

Du er teknisk velfunderet og drømmer du om at arbejde med ITSM branchens nyeste teknologier sammen med de bedste kunder og kollegaer. Nu har du muligheden for at gøre en forskel hos nogle af Danmarks mest interessante virksomheder og offentlige organisationer. Uanset om du er nyuddannet inden for IT, i begyndelsen af din karriere eller er en erfaren Seniorkonsulent, så har vi brug for dig og du kan se frem til en spændende udviklingsrejse. Vi tilpasser din onboarding og vores forventninger til dit erfaringsniveau.

Er du i begyndelsen af din karriere som konsulent, kan du komme med i projekterne sammen med mere erfarne konsulenter og være en central del af teamet omkring kunden. Vi forventer, at du hurtigt kan gå ind og tage ansvar i konkrete opgaver hos vores kunder. En start kunne også være at blive en del af vores backoffice, hvor vi supporterer vores eksisterende kunder og udfører løbende drifts- og konsulentarbejde som Managed Service.  

Vi forventer, at du er nysgerrig og brænder for at skabe gode, brugbare løsninger og at du trives i en spændende, alsidig og til tider hektisk hverdag, der følger med konsulentrollen. Det er afgørende, at du er nysgerrig og har viljen til at ville, så baner vi vejen for, at du får succes og bliver en af landets bedste konsulenter inden for området.

Er du erfaren Seniorkonsulent, driver og drifter du hurtigt dine egne projekter som den primære kontakt på kunden. Du sætter dig gerne og udvikler og implementerer systemløsninger hos kunderne. Du har en væsentlig faglig ballast og indgående kendskab til forskellige typer af systemlandskaber. Du trives som eksperten, virksomhederne tilkalder for at få orden på tingene og du formår at bringe din tekniske ekspertise og dine konsulentfærdigheder i spil i dine projekter. Endvidere evner du at indgå i samspil med vores kunders medarbejdere og kan fungere som ekspert uden at du behøver at få ret. Det er dig, vi sender ud for at forstå kundens behov, for at projektlede og for at konfigurere, udvikle og implementere de ønskede løsninger.  

For begge roller, forventer vi, at du har en velfunderet teknisk viden, der minimum dækker en generel forståelse for databasestruktur. Du vil blive grundigt oplært og certificeret inden for en eller flere af vores løsninger og vi vil støtte dig i at tilegne dig den nødvendige viden. Evt. kendskab til andre ITSM-værktøjer er en fordel, men ikke et krav. Har du kendskab til ITIL (evt. certificeret) er det fint, men har du ikke, sørger vi for, at du bliver klædt på.  

OPGAVERNE, DU KAN KOMME TIL AT LØSE:

 • Facilitering af møder og workshops med kunder  
 • Konfigurering  af løsninger som understøtter kundens processer
 • Design af processer baseret på specifikationer
 • Integrationer til andre værktøjer
 • Support af eksisterende kunder
 • Udarbejdelse af løsninger der kan dække flere kunder og brancher
 • Produktudvikling baseret på Cherwell platformen og komplementerende løsninger   

DIN BAGGRUND, FÆRDIGHEDER ELLER BARE VILJE OG LYSTEN TIL AT KUNNE...

 • Erfaring med Cherwell eller lignende ITSM-systemer
 • God til at konfigurere løsninger  
 • Erfaring med og/eller forståelse for databaser
 • Erfaring som systemudvikler
 • Kendskab til og evt. certificering i projektledelse
 • ITIL certificeret og gerne SIAM kendskab
 • Gode formidlingsevner i skrift og tale
 • Flydende i dansk og engelsk – både i skrift og tale
 • Du skal kunne sikkerhedsgodkendes hos relevante myndigheder

SOM PERSON...

 • Nemt ved at sætte dig ind i nye ting, systemer og teknologier
 • God til at håndtere skiftende arbejdsmiljøer, da vi ofte arbejder on-site hos kunderne
 • Udadvendt og har gode sociale egenskaber
 • Stærke analytiske evner

Hvis du kan se dig selv i en af rollerne og brænder for at være med på en spændende udviklingsrejse, så skynd dig at søge stillingen. Vi vil gerne høre, hvad du motiveres af og har at bidrage med sammen med dit CV.

ACTIO Consulting står for rekrutteringen. Du er velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Louise Buur, på +4524888597 eller skrive på LB@actio-consulting.dk. Der afholdes samtaler løbende og ansættes, når de rette kandidater er fundet, så søg gerne hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen


Clever Choice

Clever Choice
Industrivej 44, C2
4000 Roskilde
http://www.cleverchoice.com

I 2014 grundlagde vi Clever Choice med det ønske om at gøre en forskel og hjælpe virksomheder med deres digitalisering og automatisering. Vi undersøgte markedet og derefter introducerede vi Cherwell Service Management (nu ejet af Ivanti) på det danske marked. Gennem tiden har vi været med til at skabe resultater i både offentlige og private organisationer. I takt med vores udvikling har vi udvidet vores produktsortiment og tilbyder nu løsninger fra Ivanti, 4me og Freshworks som matcher kunders forskellige behov. Vi brænder for det vi laver og vi håber, at det er synligt i samspillet med vores kunder og samarbejdspartnere.