EG Lønservice søger Customer Support konsulent

Motiveres du af at yde Danmarks bedste service og support til kunder? Har du kendskab til lønbogholderi og stærke IT-kundskaber? Er du empatisk, ordentlig og bidrager du positivt til teamet? Så er du måske vores nye kollega i EG Lønservice?

I EG lønservice er vores vigtigste opgave er at servicere vores kunder, så de kan udbetale korrekt og rettidig løn, og få hjælp til løn- og overenskomstspørgsmål. Vi er et team på 10 erfarne og kompetente medarbejdere, og vi administrerer lønudbetalinger for mere end 1.600 virksomheder og over 25.000 medarbejdere. Vores kunder er primært små og mellemstore håndværksvirksomheder, som har overenskomster med DI Dansk Byggeri, TEKNIQ Arbejdsgiverne og Danske Malermestre.

Hverdagen i EG Lønservice er aktiv og til tider travl. Vi hjælper kunderne med relevant information, vejledning og problemløsning i forbindelse med deres lønkørsler, og udfører blandt andet daglige kontroller og tjek af, at alt er korrekt inden lønnen udbetales. Vi er specialister i løn til håndværkere og installatører og vores anerkendte softwareløsning understøtter lovgivningen og overenskomsterne på disse områder.

Support, kontrolopfølgning og rådgivning

Vi sætter en ære i at vejlede og hjælpe vores kunder og yde service af høj kvalitet. Vi sætter kundetilfredsheden højt og bestræber os på altid at kunne svare kunderne på deres spørgsmål, så vi kan lette deres arbejde med lønnen ude i virksomhederne. Dine primære opgaver som lønkonsulent bliver at:

  • Yde support til kunderne vedrørende løn, ferie og overenskomster pr. telefon og email.
  • Kontrollere lønindberetningerne og vejlede kunderne i at anvende lønsystemet optimalt
  • På sigt tage ansvar for mindre projekter, fx som superbruger på visse opgaver.

Vores forventninger til dig

Det er helt afgørende, at du er kundeorienteret, serviceminded og struktureret – også når der er lidt hektisk omkring dig. Det er en stor fordel, at du har erfaring med løn og overenskomster, da du skal kunne rådgive vores kunder på disse områder. Dine IT-kundskaber er stærke og du er vant til at navigere i flere systemer samtidig. Du trives godt i et team, hvor samarbejde vægter højt og du skal kunne se dig selv i en rolle, hvor alle opgaver bliver fulgt til dørs – hver dag.

Hvad kan du forvente af os?

  • Grundig oplæring i systemer og opgaver
  • Indføring i gældende overenskomster
  • En travl hverdag med mange forskellige opgaver
  • Et stærkt kollegialt team, hvor vi hjælper hinanden
  • Mulighed for personlig og faglig sparring og udvikling.

Arbejdssted

Kolding.

Opstart

Snarest muligt.

For dig som er interesseret

Hvis du kan genkende dig selv i ovennævnte profil, kan du søge stillingen ved at benytte linket nedenfor senest 20. april 2021.

ACTIO Consulting og Hald HR Consulting varetager rekrutteringsprocessen, og ansøgninger vil blive læst løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Gitte Hald på tlf. 30 70 90 32, mail gh@haldconsulting.dk eller Louise Buur på tlf. 24 88 85 97, mail lb@actio-consulting.dk

Vi behandler ansøgninger løbende, og ansætter når rette person er fundet, så jo hurtigere du søger, jo bedre. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Søg stilling

Om EG A/S

Læs mere om Lønservice her.

I EG A/S finder du mere end 1.400 af markedets skarpeste og mest empatiske hjerner. I hverdagen arbejder du sammen med engagerede kolleger drevet af en fælles passion om at levere værdiskabende softwareløsninger i verdensklasse til vores 21.000 private og offentlige kunder.

Tilsammen udgør vi et ambitiøst og uformelt team med plads til mangfoldighed og respekt for forskellighed. Derfor kan vi både grine sammen og knokle benhårdt med at opfylde kundernes behov for robust og branchespecifik software. Læs mere på eg.dk