CLEVER CHOICE SØGER JUNIORKONSULENTER TIL NYESTE ITSM TEKNOLOGIER

Vil du gerne arbejde med branchens nyeste teknologi sammen med de bedste kunder og kollegaer?

Vi søger tekniske Cherwell konsulenter til vores kontor i Roskilde, som drømmer om at gøre en forskel hos nogle af Danmarks mest interessante virksomheder og offentlige organisationer.

Er du er i begyndelsen af din karriere og har lyst til at skabe en karriere inden for ITSM, hører vi meget gerne fra dig.

Startup firma med spændende muligheder

Clever Choice er et 7 år ungt firma, der er grundlagt på mange års erfaring inden for Service Management og Service Management-værktøjer.

Vi lever af at have glade kunder, hvilket er altafgørende i alt, hvad vi gør.

Vi er stadig et startupfirma. Det betyder, at der er gode muligheder for, at du selv kan være med til at forme din udvikling. Det betyder også, at vi ikke nødvendigvis har retningslinjer for alt, hvad vi laver. Derfor er det altafgørende, at du har den rette attitude og arbejdsmoral, så du hurtigt kan adoptere frihed under ansvar.

Hos Clever Choice her vi en flerleverandør-strategi, hvor vi tilbyder ITSM-værktøjer fra ledende leverandører på forskellige niveauer i markedet. På nuværende tidspunkt dækker vores partnerskaber, Ivanti, Fresh Service og 4Me inden for ITSM. Vi forhandler, implementerer, drifter og supporterer løsninger både i og uden for Danmark.

Vi har fart på og har derfor brug for kvalificerede konsulenter, der kan se sig selv som en del af vores team og som deler vores værdier.

Hvad kommer du til arbejde med?

Som konsulent hos os forventer vi, at du hurtigt kan gå ind og tage ansvar i konkrete opgaver hos vores kunder. Til at begynde med er du med i projekterne sammen med erfarne konsulenter, og er en central del af teamet.

Du vil også kunne være en del af vores Backoffice, hvor vi supporterer vores eksisterende kunder og udfører løbende drifts- og konsulentarbejde som Managed Service.

Du vil blive grundigt oplært og certificeret inden for en eller flere af vores løsninger og vi vil støtte dig i at tilegne dig den nødvendige viden. Det vigtigste er, at du har lyst til at prøve kræfter nogle af vores løsninger. Dine primære opgaver er:

  • Konfigurering af løsninger som understøtter kundens processer
  • Design af processer baseret på specifikationer
  • Integrationer til andre værktøjer
  • Support af eksisterende kunder

Hvem er du?

Din tekniske viden dækker en generel forståelse for databasestruktur. Kendskab til andre ITSM-værktøjer er en fordel, men ikke et krav. Har du kendskab til ITIL (evt. certificeret) er det fint, men ellers sørger vi for at du bliver klædt på.

Du er nysgerrig og brænder for at skabe gode, brugbare løsninger, og du sætter dig gerne selv ned og udvikler og implementerer systemløsninger hos kunderne. Nemt ved at sætte dig ind i nye ting, systemer og teknologier

Du trives i en spændende, alsidig og til tider hektisk hverdag, der følger med konsulentrollen. Er du i starten af din karriere, er det afgørende, at du er nysgerrig og har viljen til at ville, for så baner vi vejen for at du får succes og bliver en af landets bedste konsulenter inden for området.

Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes hos relevante myndigheder

Hvem er vi?

Clever Choice er et ungt og dynamisk firma med 7 år på bagen. Vi har oplevet en god vækst siden starten med støtte fra trofaste og spændende kunder der tæller 40+ hvoraf en del er hosted af os selv. Vores omgangstone er uformel, organisationen flad og vi arbejder som et samlet team, hvor vi hjælper hinanden. Vi sætter kunden i centrum og lever og ånder for glade kunder.

Vi er 16 medarbejdere fordelt i Danmark, England og Spanien, der tilsammen dækker alle funktioner i firmaet. Vi håber, at du vil være en del af vores team og spændende rejse.

Har du spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Louise Buur på mail LB@actio-consulting.dk eller på telefon +45 24888597

Søg stillingen


Arbejdsadresse:
Industrivej 44, C2
4000 Roskilde


I 2014 grundlagde vi Clever Choice med det ønske om at gøre en forskel og hjælpe virksomheder med deres digitalisering og automatisering. Vi undersøgte markedet og derefter introducerede vi Cherwell Service Management (nu ejet af Ivanti) på det danske marked. Gennem tiden har vi været med til at skabe resultater i både offentlige og private organisationer. I takt med vores udvikling har vi udvidet vores produktsortiment og tilbyder nu løsninger fra Ivanti, 4me og Freshworks som matcher kunders forskellige behov. Vi brænder for det vi laver og vi håber, at det er synligt i samspillet med vores kunder og samarbejdspartnere.

pic